16 Şubat 2017 Perşembe

Bodrum Masalı 24. Bölüm 1. ve 2. Fragmanları

Bodrum Masalı dizisini takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.Siz izleyicilerimiz sayesinde dizimiz her hafta reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor.Bizi desteklediğiniz için teşekkürler.

Herkese merhabalar Bodrum Masalı takipçilerimiz.Bu yazımızda sizlere Bodrum Masalı 24. bölüm 1. ve 2. fragmanlarını sunacağız.Umarız faydalı olur.

Geçen hafta yoğunluğumuzdan dolayı 23. bölüm fragmanlarını paylaşamamıştık.Lakin şimdi 24. bölüm hem 1. hem de 2. fragmanlarını paylaşacağız.

Bodrum masalı 24. bölümde Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek hep birlikte göreceğiz.Her konuda kendisini dışlanmış hisseden Ateş acaba şimdi ne yapacak?

Son olarak Ergüven ailesinin kaderinin çizilmesinde Bora'nın parmağı mı var? Aslı, annesini bulma konusunda bir adım daha mı yaklaşıyor hep birlikte 19 şubat pazar günü saat 20:00 da izleyip göreceğiz.

Şimdi ise gelelim asıl konumuza.Bodrum masalı 24. bölüm 1. ve 2. fragmanlarını paylaşmaya.Fragmanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.Herkese keyifli izlemeler dileriz...

Bodrum Masalı 24. Bölüm 1. Fragmanı



Bodrum Masalı 24. Bölüm 2. Fragmanı


Fragmanlar hakkındaki yorumlarınızı eksik etmeyiniz...

Bodrum Masalı 24. Bölüm 1. ve 2. Fragmanları Rating: 4,5 Posted By: Ahmet